divendres, 31 de gener del 2020

L'art de la ciència. Jordi Sabater Pi

Dissabte 1 de febrer inaugurem la primera itinerància de l'exposició "L'art de la ciència. Jordi Sabater Pi" a l'Ecomuseu-Farinera de Catelló d'Empúries, a partir de les 17,30 de la tarda. L'acte comptarà amb la presència del comissari de l'exposició Josep-Oriol Sabater i Coca, fill del doctor Sabater, així com del professor de didàctica de la història de la UB, Rafel Sospedra.


Aquesta exposició que és una producció de la Universitat de Barcelona i el grup de recerca DidPatri produïda amb la col·laboració de Molècula i que va ser inaugurada a la primavera de 2019 al Museu d'història de Catalunya. La mostra, que es podrà veure a Castelló fins el 28 de març, fa un repàs al dibuix com a eina de coneixement científic, i ens mostra una sel·lecció d'il·lustracions científiques extretes dels treballs de camp del Dr. Jordi Sabater i Pi conservats pel CRAI del la Biblioteca de la Universitat de Barcelona.
,
Properament la mostra es podrà veure al Centre d'Interpretació del Patyrimoni La Caserna de Martorell (Del 2 d'abril al 14 de juny) i a la Sala 15 del Museu de la Garrotxa (gener-febrer de 2021).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada