dijous, 12 de gener del 2017

14 d'abril a Tarragona

Dimecres 18 de gener a les 19h s'inaugurarà l'exposició "14 d'abril. Els anhels del poble" a l'antiga Presó de Pilats al Pretori Romà del Museu d'Història de Tarragona. L'acte que forma part del cicle dedicat al final de la Guerra Civil a la ciutat comptarà amb la presència del comissari de l'exposició Josep Lluís Ribes. L'exposició es podrà visitar fins el diumenge 5 de març.



Exposició "14 d'abril. Els anhels del poble" a la Torre de Pilats (Plç. del Rei) de Tarragona.

Programació dels actes de commemoració del final de la Guerra Civil a Tarragona, del 15 de gener al 17 de febrer de 2017.
Actes de commemoració del final de la Guerra Civil a Tarragona
Properament l'exposició "14 d'abril. Els anhels del pobletambé es podrà veure a la sala Dameson de La Garriga (Vallès Oriental), entre el 27 de març i el 24 d'abril de 2017.

14 D'ABRIL. ELS ANHELS DEL POBLE

14 d'abril. Els Anhels del poble és una exposició sobre la República produïda el 2011 per l'Institut d'Estudis Ilerdencs de la Diputació de Lleida i que davant la vigència del seu discurs ara recuperem. Aquesta exposició es refereix a la memòria de la República per a reivindicar-la, un cop més, en el sentit de referent democràtic molt valuós, per a nosaltres i per als nostres fills.
Descarrega Dossier



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada